Wil jij het verschil maken in cyber? Join our mission. De EYE community bestaat uit top specialisten met een achtergrond binnen het cyberprogramma van de Nederlandse staat. Europa verdedigen was en is onze missie. Daarvoor werken we met mensen die het verschil maken. We blijven leren van elkaar en voor elkaar. Je krijgt van ons een enorme vrijheid om jezelf te ontwikkelen in een groeiende onderneming.

Staat jouw functie niet tussen de lijst met vacatures, maar denk je ons te kunnen overtuigen? Neem dan snel contact met ons op.

Op zoek naar een stageplaats? We bieden je begeleiding en technische middelen om inhoudelijke complexe opdrachten bij ons uit te voeren!

Word jij enthousiast van het schrijven van Python logica en heb je de wil om je te verdiepen in IaaS en FaaS op AWS, Azure of Goog Cloud? Studeer je binnenkort af en wil je graag een baan waar je helemaal los kunt gaan met Python en DevOps? Dan spreken we je graag.

 • Locatie: Den Haag
 • Kennis en ervaring: Aantoonbare Python skills. DevOps ervaring is een pré.
Neem contact op

Vind jij het interessant om mee te bouwen aan de volledige stack van een moderne, schaalbare applicatie in de cloud? Studeer je binnenkort af en wil je graag een baan waar je helemaal los kunt gaan met Javascript en VueJS? Dan spreken we je graag.

 • Locatie: Den Haag
 • Kennis en ervaring: Ervaring in Full stack development. VueJS ervaring is een sterke pré. DevOps ervaring met Terraform is een pré.
Neem contact op

Bij ons krijg je als malware analist de tijd en middelen om de meest recente malware samples te analyseren. Je bouwt mee aan het verder uitwerken van onze methodologie voor dynamische en statische analyse en kunt en wilt hierbij leren van onze meest ervaren malware analisten.

 • Locatie: Den Haag
 • Kennis en ervaring: Aantoonbare ervaring met statische (IDA Pro, Ghidra) en dynamische (Sandbox, VM) malware analyse. Ervaring met digital forensics is een pré.
Neem contact op

Wij hechten veel waarde aan een solide technische basiskennis van onze sales engineers. Denk jij dit te hebben en vind je het leuk om Enterprise-grade producten geïntegreerd te verkopen aan grote en kleine klanten in Europa? Neem dan contact op.

 • Locatie: Den Haag
 • Kennis en ervaring: Sales ervaring of het enthousiasme en de bereidheid om dit te leren. Informatica-opleiding is een sterke pré.
Neem contact op

Wil jij direct samenwerken met ervaren Red Teamers in bijzondere, op maat gemaakte nationale en internationale Red Teaming projecten? Dan zoeken wij jou. Neem contact met ons op.

 • Locatie: Den Haag
 • Kennis en ervaring: Aantoonbare sterk ontwikkelde sociale skills en de capaciteit en drive om technische projecten te ondersteunen.
Neem contact op

Wij zijn op zoek naar technisch talenten die multifunctioneel inzetbaar zijn over de hele linie, van sales tot de verschillende technisch specialismen. We verwachten geen diploma's omdat we van mening zijn dat dit niet alles zegt over een persoon.

 • Locatie: Den Haag
 • Persoonlijkheid: Creatieve mindset. Autodidact.
Neem contact op

Interesse? We komen graag met je in contact.