Fort Knox bescherming, een MKB prijs.


Cyberincidenten komen steeds vaker voor. In het MKB kost een cyberincident gemiddeld 200.000 euro. Maar wat doe ik bij een ransomware aanval? En wat als gevoelige klantgegevens van mijn systemen lekken? Deze en andere zorgen kunt u oplossen met onze alles in één cybersecurity oplossing voor MKB.

Door onze achtergrond bij de Nederlandsche inlichtingen en Veiligheidsdiensten weten wij wat wat nodig is om uw onderneming te beschermen. Met no-nonsense en betaalbare oplossingen beveiligen wij uw onderneming op hoog niveau. Van digitale sprinklerinstallaties en blusapparatuur tot aan camera’s op uw digitale toegangspoorten.

Alles in één + cyberverzekering

Met ons pakket minimaliseert u de kans op een cyberincident. Gebeurt dat toch? Het restrisico verzekert u simpel via een cyberverzekering, zodat de gevolgen van een cyberincident u zo min mogelijk raken. U wordt bijgestaan door een crisisteam van experts en directe schade, stilstand, herstel en aanspraken zijn verzekerd.

Waarom een MKB prijs?

Door onze sterke samenwerking met grote vendoren kunnen wij cybersecurity technologie grootschalig inkopen. Ons platform vormt voor een schaalbare laag tussen deze technologie en onze klanten. Daarnaast proberen we niet alle risico's te voorkomen, omdat we denken dat dit onmogelijk is. Een deel van de cyber risico's is daarom ook gedekt met een cyberverzekering. Dit in combinatie met een centrale meldkamer en een team van experts die voor een groot aantal MKB bedrijven klaarstaan, maakt het voor ons mogelijk om cybersecurity voor een scherpe prijs aan te bieden.

Vertrouwen en reputatie

Wij zijn uw betrouwbare partner. Al meer dan 15 jaar is het beschermen van Nederland onze missie. Cyber security stopt bij ons niet om vijf uur, wij zetten ons maximaal in om onze missie te bereiken voor u. Dat doen wij op basis van integriteit en vertrouwen.

Wat krijgt u naast een cyberverzekering?


 • 1 ) Wij waken dag en nacht over uw data en netwerk
  Onze detectie & response software beschermt uw netwerk, werkstations en servers tegen ransomware en andere malware. We verzamelen uitgebreide logging informatie om u te waarschuwen voor verouderde en kwetsbare software en om direct in te kunnen grijpen bij een cyberincident.
 • 2 ) Wij beveiligen de digitale toegangen
  We filteren internetverkeer voordat het uw websites bereikt. Uw IP-adressen zijn daardoor niet meer direct zichtbaar voor criminelen. Wij alerteren u op ‘gelekte’ wachtwoorden en helpen we om multi-factor authenticatie te implementeren. Zo voorkomt u dat kwaadwillenden toegang krijgen tot uw onderneming en verkleinen we het aanvalsoppervlak.
 • 3 ) Wij helpen u met de digitale veranderingen
  Onze experts nemen 2 keer per jaar de staat van uw cybersecurity met u door. Daarnaast krijgt uw IT afdeling toegang tot ons online portaal, waarmee u overzicht en controle krijgt over beveiligingswaarschuwingen, software updates, cyberkennis van medewerkers, onze adviezen en uw optionele cyberverzekering.
 • 4 ) Wij zijn 24/7 beschikbaar voor ondersteuning bij een incident
  Wij leveren 24/7 first response bij ernstige beveiligingswaarschuwingen. Door onze detectie & response software kunnen we snel zien wat er misgaat en adequaat ingrijpen. U kunt dit combineren met een cyberverzekering.
 • 5 ) Wij maken uw medewerkers bewust voordat een incident plaatsvindt
  We simuleren meerdere keren per jaar door ons op maat gemaakte phishing campagnes en meten het resultaat. Zo krijgt u inzicht in de bewustwording van medewerkers en houdt u ze op scherp voor de gevaren van de menselijke aanvalsvector.