Urgente hulp bij een mogelijk cyberincident?

Bel ons zo snel mogelijk. Wij helpen u de eerste 10 minuten gratis.

Heeft u onverhoopt te maken met een cyberincident? Dat is erg vervelend, wij willen u graag vrijblijvend adviseren en waar mogelijk helpen.

Wat wij doen

 • We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar op 088-6444800 om u 10 minuten gratis advies te geven over wat u direct kunt doen om de impact van het incident te verlagen.
 • U kunt erop vertrouwen dat het incident onder ons blijft. We zullen er alles aan doen om u te adviseren en te helpen om het probleem op te lossen. Onderling vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel.
 • Onze hoogste prioriteit is om uw schade zo veel mogelijk te beperken. Dit betekent veelal dat uw bedrijf zo snel mogelijk weer up-and-running moet zijn. Hierin adviseren wij u graag.
 • Dit betekent dat we een hacker zo snel mogelijk van uw netwerk gaan verwijderen. Dit doen we zo snel mogelijk, we gaan doorgaans niet een lang digitaal forensisch traject aan om alle sporen op het netwerk te verzamelen. Dit kost u namelijk alleen maar geld.
 • We scheppen realistische verwachtingen. Niet alle incidenten zijn terug te draaien en niet alle data is te herstellen, hoe graag we dit ook zouden willen. We zullen dan ook geen onnodige uren maken om problemen op te lossen die door niemand op te lossen zijn.

Incidenten waarvoor u ons kunt bellen

Om u een richting te geven waarvoor u ons kunt bellen, kunt u onderstaande voorbeelden van cyberincidenten aanhouden.

 1. Datalek
 2. Ransomware
 3. Malware
 4. Gerichte toegangspoging
 5. Ongeautoriseerde toegangspoging
 6. Fraude
 7. Phishing
 8. Verstoring

Weet u niet zeker of een incident heeft plaatsgevonden of twijfelt u aan de aard van het incident? Belt u ons dan ook gerust.